Sudden Breaks: Apache no longer has access to my 443 port, and SQL has an unknown error


  • | 523 points

    After a month of everything going smooth I used Duplicator on a live WP site to make a clone package.

    I installed on my local, and ran into a strange issue where I couldn't change the base URL to http://

    Then, I get a notification that MySQL has stopped with an Reason: Unknown, and I should check the log files... that I can't find. I go through and update Laragon, but now I get the the same MySQL: Unknown, as well as Apache not having access to the assigned ports.

    The most intersting part is that SSL has not been enabled at all. I have never used the 443 port. When I take a look at ResMon, I can see other applications are using remote 443 just fine, and nothing is using 443 internally.

    I feel like I am just missing something here, but I am out of ideas at the point.


  • | 523 points

    @udlx
    Screenshots after updating:

    https://imgur.com/a/muwraim


  • administrators
    | 91044 points

    @udlx : Did you make any Windows updates recently?


  • | 523 points

    @leokhoa Not as far as I am aware. I don't shut down/reboot often, and had not received any notifications of impending patches.

    What makes it particularly odd is that it was all working fine until i attempted using that Duplicator package.


  • administrators
    | 91044 points

    @udlx : How about renaming your current Laragon to C:\laragon.bak, then install Laragon and try again?


  • | 523 points

    @leokhoa

    I have since gone and done just that. A fresh install works when installed on my C:/, but now as soon as I move to the desired installation location it craps out again.


Log in to reply
 

Looks like your connection to Laragon was lost, please wait while we try to reconnect.